Kiehl's Midnight Recovery Concentrate ♥

четвъртък, 28 май 2020 г.

Здравейте, мили мои! 

Днес ще си поговорим за нещо красиво, което дава моментален ефект върху кожата, продукт, който е изключително икономичен, а качеството му - ненадминото.


Започвам с ревю на нощния концентрат на Kiehl's, техен най-продаван продукт, който обещава да възстанови кожата, да изравни тена и, да намали видимостта на порите, като цяло да се справи с всичко, което пречи на нормалното функциониране на кожата. Както сигурно сте чули, преди месеци Kiehl's отвориха първия си магазин в България, свързаха се с мен и ми предоставиха няколко продукта за тест, за което съм им благодарна, не знам кога щях да имам възможността да пробвам нещо, тъй като много рядко имам път към София. Ще говорим и за другите продукти, но няма как да не започна с продукта, който ми е направил най-голямо впечатление! 


Малко повече за марката преди всичко - Kiehl's се появява като хомеопатична аптека през 19в., в наши дни е известна с високия процент естествени съставки, а скваланът е съставката, която можете да намерите в почти всеки продукт на марката - растителен липид, който е със страхотно действие върху кожата, чудесен антиоксидант, който предпазва кожата от появата на различни петна, има хидратиращо действие и възстановява еластичността на кожата. Ако все пак решите да посетите магазина на Kiehl's - Paradise Center - можете да се възползвате съвсем безплатно от skin check (дермоанализ), след което ще бъдете посъветвани от какво има нужда кожата ви и ще ви бъдат дадени мостри, които да пробвате, за да се убедите в качеството на продуктите, които са ви предложени от екипа на бранда! Чудесна политика! Хайде стига съм ви говорила, да поемаме към пътя на Midnight Concentrate! 

Този концентрат или олио е един от най-продаваните продукти на марката, и определено има защо! Разбира се, както има положителни мнения, така има и отрицателни, но тук няма да чуете такива. Главни съставки на олиото са лавандуловото масло (ароматът преди сън, успокояващото действие..), вечерна иглика (по-дълбока хидратация и възстановена еластичност). Информацията, която получих е, че олиото може да подейства грубо на по-чувствителна кожа, така че по-добре пробвайте преди да закупите, от магазина няма да ви откажат! 
Започнах да нанасям от олиото всяка вечер, обикновено известно време след нанасянето на крема за лице. Примерно 5-10 минути след крема. Слагам единствено две капки върху ръката си, затоплям ги с нежно потупване и разнасям навсякъде около лицето, че даже ми остава и за зоната на врата. Нанасям 2 капки, защото наскоро успях да се сбогувам с мазната кожа, а нанасяйки повече капки просто кожата ми се омазнява. Две са достатъчни, няма омазняване, нито неприятно усещане! Олиото попива почти веднага, има страхотен аромат на лавандула, тъкмо да заспите по-лесно, оставя приятно усещане върху кожата! На сутринта ефектът е много по-мека кожа, ако сте имали пъпки, някакви несъвършенства, видимо изглеждат по-малки, дори на места може и да ги няма! 


Така, сега споделям мнението си след двуседмична употреба на продукта (през вечер) - тенът на лицето е видимо мноого подобрен, определено се вижда разликата, лицето не е мазно, разлика в порите не намирам, но това си е нормално. Забелязах интересния факт, че вече преди "женските" дни пъпките драстично намаляха, почти не ми излизат такива, а ако има нещо, то олиото успешно се справя с проблема. 

Месец след употребата му, шишенцето е почти пълно, продуктът е страшно икономичен, кожата ми е видимо подобрена, на допир е страшно мека, тук вече забелязвам разлика в порите си, малка е, но я има. Надявам се, че след по-продължителна употреба, тя ще бъде още по-голяма! 


Крайно мнение за продукта: Силно препоръчвам продукта, ако имате нужда от силно възстановяване, ще останете много доволни! Най-големите разлики се забелязват след месец, ако сте били с мазна кожа, или все още сте - нанасяйте по 2 капки от продукта, ако сте с по-суха кожа и три капки ще са ви добре. Продуктът ще ви стигне за повече от година, какво по-хубаво от продукт, който действа чудесно върху кожата и е толкова дълготраен? Ще остане любима нощна грижа със сигурност! БОНУС: Маслото може да се използва и върху чупливи нокти, разликата се наблюдава след три-четири нанасяния! Нокътят става видимо по-здрав, има нежен блясък. ♥



Благодаря за интереса, ако все пак имате въпроси, винаги можете да ми ги зададете ТУК. ♥


До скоро!

4 коментара

  1. Бих си го купила, ако отида до София ❤️

    ОтговорИзтриване
  2. Много искам да пробвам нещо от марката🙊🥰

    ОтговорИзтриване
  3. Звучи много завладяващо 😍💕💟
    А начина по който пишеш ревютата зя продукти е THE BEST 😘

    ОтговорИзтриване