Блестящ спрей за коса Mane'n Tail - Shine ON ♥

четвъртък, 5 март 2020 г.

Блясък само на един спрей разстояние!

Така започвам статията днес! Ще си поговорим за блестящия спрей за коса на марката Mane'n Tail, който може да намерите от сайта на Beautyssima

Продуктът е част от марка, която залага на правилната грижа за косата, нейният растеж, нейният блясък и нейната еластичност. Цялата работа на бранда тръгва от продукти, предназначени за гривата на коне, но след време различни хора забелязват чудното действие на продуктите върху собствените си коси и се доверяват все повече на марката! 


Благодарение на сайта, и аз имах възможността да се докосна до продукта, който обещава да донесе на косата мигновен блясък и здравина. Спреят има дълготрайно действие и не се отмива от косата, винаги го впръсквам върху суха коса, за мен е нещо като финална стъпка, примерно след като съм си изправила косата или съм я накъдрила. На косата ВЕДНАГА се забелязва блясъкът, а здравината може да се усети след седмица-две редовна употреба на продукта! Той ухае на бонбони, много сладко, а ароматът се задържа дълго върху косата, което е нов бонус.
Продуктът НЕ тежи върху косата и е подходящ за по-чувствителен скалп. 


Ако продуктът се нанесе върху влажна коса, подпомага за по-лесното разресване, а когато косата се изсуши блясъкът би се забелязал още по-силно. Формулата е немазна, без наличие на алкохол, както и отново повтарям подходяща за всеки тип скалп (състав* най-долу). Прилагам снимки на продукта, а може би и на косата си след употреба! Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля задайте ми ги ТУК! В инстаграма ми ще намерите и видео с продукта.



*Състав: Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Amodimethicone, Fragrance (Parfum), with Extracts of*: Equisetum Arvense (Horsetail) Leaf*, Larrea Divaricata (Chaparral)*, Tussilago Farfara (Coltsfoot) Flower*, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed*, Spiraea Ulmaria (Meadowsweet) Flower*, Trifolium Pratense (Clover) Flower*, Benzyl Benzoate, Coumarin, Linalool

Публикуване на коментар